Lina och Evas Lanthandel

Adress: Killhult 6208, 242 95 Hörby

Adress: Killhult 6208, 242 95 Hörby

Välkommen till Lina & Evas lanthandel, belägen på toppen av Linderödsåsen i hjärtat av Svensköpsbygden – en levande landsbygd!

Lina & Evas lanthandel är en välsorterad lanthandel, medlem i Handlar’n-kedjan, med ett stort utbud av basvaror, frukt och grönt, hygienprodukter, djurmat med mera. Förutom detta är butiken också ombud för Apoteket och säljer receptfria apoteksvaror och läkemedel, samt har försäljning av lotter från Svenska spel, tobak, tidningar och här kan du också passa på att ta ut kontanter.

Måndag till fredag erbjuds hemmalagade luncher och du kan även testa Lina & Evas matkasse ”Middagskorgen” om du vill underlätta planeringen av vardagsmaten.

Lina & Eva satsar mycket på närproducerat och på hyllorna kan du botanisera bland bröd, kakor, kött, senap, rapsolja, marmelad, sylt, honung, äppelmust, potatis, ost, tomat & gurka som kommer från lokala, oftast småskaliga, producenter (en del säsongsbetonat men det mesta finns i butiken året om). Personlig service och ett gott bemötande är nyckelord i lanthandeln som har öppet sju dagar i veckan året om.

Hjärtligt välkommen på ett besök!
P.S. Du har väl inte missat Lina & Evas populära grillkvällar sista onsdagen i månaden april-augusti?!

Show more

Om denna aktivitet

 
 
 
Copyright © 2017 MittSkåne Turism, All rights reserved | design Unik Grafik