Kvarnbacka Islandshästar

Adress: Kvarrödsvägen, Fulltofta, 242 94 Hörby Visa karta

Adress: Kvarrödsvägen, Fulltofta, 242 94 Hörby

Turridning på vackra skogsstigar i Fulltofta

Tölta på vackra skogsstigar i hjärtat av Skåne – kom och rid med oss i Fulltofta! Här rider vi i två timmar på bilfria vägar och givetvis ingår den goda, hembakade Kvarnbacka-fikan!

Fulltofta naturområde är unikt i sitt slag med 2500 hektar skogs- och naturmark mitt i Skåne, strax utanför Hörby. Vi på Kvarnbacka är otroligt glada över att ha fått möjligheten visa er denna fantastiska miljö! Ta chansen du också - kom och rid med oss på Fulltofta!

Våra tvåtimmarsturer är anpassade efter årstiderna och perfekta för dig som vill upptäcka Fulltoftas fina natur från hästryggen. Vi rider alltså fyra olika turer, anpassade efter årstiderna. Så boka alla fyra för att vara säker på att få se naturen i Fulltofta under ett helt år! Våra snälla, töltsäkra islandshästar gör att alla är välkomna och kan följa med.

Vi finns 30 minuter från Lund, Malmö och Köpenhamn.

Och du, Fulltofta är ett naturcentrum, där man kan lära sig allt om djur och natur. Här finns allt från café till utspridda grillplatser runt i det fantastiska strövområdet. Mycket av området är handikappsanpassat. Så för den som inte vill rida, finns ett rikt utbud av aktiviteter – helt gratis!

Show more

Om denna aktivitet

  • Telefonnummer (Bokning)
    +46 (0)70-678 77 13
  • Webbsida
  • Öppettider
    Bokning
  • Prisinformation
    Se hemsidan.
 
 
 
Copyright © 2017 MittSkåne Turism, All rights reserved | design Unik Grafik